Vabilo na Valentinove dneve, ki bodo med 14. in 18. februarjem 2024

Valentinovi dnevi 2024

Dobrodošli v naši restavraciji, kjer ustvarjamo nepozabna doživetja ob posebnih priložnostih, kot je Valentinovo! 

 

Letos vas vabimo, da z nami delite intimen trenutek ljubezni in uživate v izjemnem kulinaričnem doživetju, kjer se prepletata okusnost hrane in čar zgodovine.

 

Valentinovo je praznik, posvečen ljubezni in medsebojnim odnosom. Praznujemo ga 14. februarja in je znan kot dan, ko izkazujemo ljubezen in naklonjenost svojim partnerjem, družinskim članom, prijateljem ali tistim, ki jih imamo radi. Praznik ima globlji pomen, saj ne gre le za izmenjavo daril in izražanje romantike, ampak tudi za spoštovanje in cenjenje odnosov.

 

Namen Valentinovega je spodbujanje povezanosti med ljudmi ter izražanje ljubezni in skrbi. Praznovanje tega dneva lahko okrepi medsebojne vezi in ustvari priložnost za izražanje čustev, ki v hitrem tempu sodobnega življenja včasih ostanejo neizrečena. Valentinovo nam daje priložnost, da si vzamemo čas in razmislimo o pomembnosti ljubezni ter kako lahko še izboljšamo svoje odnose.

 

Raziskujte ljubezensko zgodbo okusov z nami!

 

V naši restavraciji smo ustvarili posebno Valentinovo doživetje, kjer se kulinarična umetnost prepleta s čarom zgodovine. Pridružite se nam na edinstvenem potovanju okusov, kjer bomo skupaj odkrivali izbrane jedi, navdihnjene z ljubezenskimi zgodbami skozi stoletja.

 

Rezervirajte svojo mizo in pustite, da vam postrežemo s posebno večerjo, ki bo očarala vaša srca. Bodite del naše Valentinove zgodbe, kjer se ljubezen slavi skozi kulinarično umetnost.

Pripravili smo čisto svež degustacijski meni, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani:

Restavracija bo odprta:

  • v sredo, 14.2.2024: 18:00 – 22:00
  • četrtek – petek: 12:00 – 22:00
  • nedeljo: 12:00 – 17:00 

 

Rezervacije sprejemamo do zasedbe prostih miz na: 

  • telefonski številki +386 40 469 116 ali
  • e-naslovu rezervacija@spargus.si ali
  • spletnem obrazcu rezervacij

Prijazno vabljeni!