gastuž in žička kartuzija pozimi

POROKE V ŽIČKI KARTUZIJI

Dragi mladoporočenci,

Najlepša hvala, da ste nas opazili! V srcu slikovite narave, kjer se srečujeta zgodovina in romantika, vas vabimo, da doživite svojo sanjsko poroko pri nas. Naša edinstvena lokacija združuje veličastnost Žičke kartuzije za nepozabne civilne obrede in vrhunsko restavracijo Spargus za pravljična poročna slavja.

 

Predstavljajte si trenutek, ko izrečete svoje zaobljube med starodavnimi zidovi Žičke kartuzije, obdani z mirnim vzdušjem, ki ga lahko pričara le več stoletij stara zgodovina. Nato vas vabimo, da nadaljujete svoje slavje v restavraciji Spargus, kjer vas pričakujejo kulinarične mojstrovine v prijetnem ambientu, zasnovanem posebej za to, da se vaša ljubezenska zgodba za vedno vtisne v srce.

 

Pri nas se vsaka poroka spremeni v nepozabno pravljico, kjer se preteklost in sedanjost prepletata v popolni harmoniji. Vaša sreča je naš navdih, zato se veselimo, da bomo del vaše edinstvene poti in vam pomagali ustvariti spomine, ki bodo trajali vse življenje.

 

Prisrčno vabljeni, da nas obiščete in skupaj ustvarimo najlepše trenutke vaše skupne zgodbe.

mateja-smogavc

Mateja Smogavc

Organizatorka porok in civilnih obredov, ki je znana po svoji profesionalnosti, ustvarjalnosti in pozornosti do detajlov. Njena strast do organiziranja porok se odraža v številnih uspešno izvedenih dogodkih, ki so parom in gostom pustili nepozabne spomine.

sasa-kastelic

Saša Kastelic

Matejina desna roka in nepogrešljiva pomoč pri organizaciji in izvedbi dogodkov.

V okviru poročnega dogodka vama lahko uredimo:

CIVILNI OBRED

  • v cerkvi sv. Janeza Krstnika (osrednja cerkev Žičke kartuzije), ki omogoča izvedbo civilnega obreda ne pa tudi cerkvenega. Po civilnem obredu pripravimo tudi pogostitev,
  • v protokolarnem prostoru Žičke kartuzije, če izredne vremenske razmere tudi v dežju ne bi dopustile izvedbo obreda v cerkvi

POROČNO SLAVJE

  • okvirno 40-45 oseb: v restavraciji Spargus (Gastuž, najstarejša gostilna na Slovenskem)
  • za skupine večje od 45 oseb lahko zagotovimo postavitev šotora (zunanji izvajalec) na našem parkirišču.

Želite izvedeti več?

 

Pošljite nam povpraševanje na poroka@spargus.si

Vse nama je uspelo in se odvilo v najlepši dan v najinem življenju. Bilo je tako pravljično, da še sama nisva morala dojeti. Vse je bilo tako, kot sva si zaželela... Še lepše kot sva si zaželela. Mateja je bila pri sami organizaciji zelo zanesljiva, odzivna, prijazna, odločna, pripravila nama je vse v takšnem stilu, kot nama je všeč. Veliko nama pa pomeni to, da so vsi gosti pohvalili potek civilnega dela, celotno pogostitev in sproščenost na tako prijetnem okolju. In če pomisliva za nazaj, nebi spremenila nič. Čisto nič.
Špela in Janez
Designer